Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3D nyomtatás árak miatt vegye fel velünk a kapcsolatot!

A 3D  nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen megtervezett gépi alkatrész elkészülhessen órákon belül és ezzel  lehetővé teszi a tervezőknek és fejlesztőknek, hogy a monitor figyelése helyett a valóságban végezhessék tevékenységüket.3D nyomtatás Budapest területén! Öntöde árak miatt keresse fel kollégáinkat! 3D nyomtatás árak érdekelnék?Nem csak nagy sorozatú precíziós öntöde  gyártására törekszünk, hanem kiszolgáljuk azokat a megrendelőket is, akiknek mindössze néhány darab öntöde  van szüksége.Alkalmazott technológiáink között szerepel a nyers és műgyantás homokkal történő kézi formázás. A sorozat gyártott precíziós öntés  homokformáinak elkészítéséhez Foromat20-as gépeket használunk.Az acél öntöde  rövid időn belül, minden esetben tisztítva, homokfúvás, illetve sörétezés (szemcseszórás) után állnak rendelkezésre.Az új öntöde csarnokba korszerű gyártó cellák kerülnek, öntödei robotokkal, adagoló kemencékkel, stancoló gépekkel. A beruházás kapcsán nőtt az olvasztási kapacitás és az anyagmozgató géppark is.A 3D nyomtatási technológia az oktatás, az autóipar, a műanyagipar és az elektronikai készülékek ipara számára nyújt forradalmian új lehetőségeket. A 3D nyomtatás additív gyártási folyamatként és prototípus-készítésként is ismert. 3D nyomtatás árak miatt vegye fel velünk a kapcsolatot.! Arról van szó, amikor valós tárgy készül egy háromdimenziós tervből. A digitális háromdimenziós modell STL fájlformátumban kerül elmentésre és jut el a nyomtatóhoz. A háromdimenziós nyomtató ezután rétegenként formálja meg a valódi tárgyat.

0 Tovább

Acél öntöde

Az öntödék Magyarországon tevékenysége többnyire a vasöntvények gyártása, alkatrészek készítése és megmunkálása, valamint a termékek hőkezelése és hegesztése. Cégünk az utóbbi pár évben bővítette tevékenységi körét a 3D nyomtatás . Ez azt takarja, hogy egy háromdimenziós tervből egy valós tárgyat készítünk ami lehet például egy alkatrész is. Az acél öntöde kiemelkedik a többi közül, hiszen mi már több tíz éves tapasztalatokkal rendelkezünk, az öntöde árak is kedvezőek. Ezért cserébe természetesen minőségi munkát kínálunk, rugalmasan teljesítjük megrendelőink minden elvárását.

0 Tovább

Öntöde árak

Az acél öntöde 1992-ben jött létre. Ekkor a fő profilja a vállalatunknak a szerszámkészítés, megmunkálás és acélöntés volt. Az évek múlásával ezek kiegészültek az öntödék Magyarországon tevékenységekkel is. Nemrég óta pedig a 3D nyomtatás is jelen van a feladataink között, ami három dimenzióban készült tervek nyomtatását ezáltal valós tárgyak készítését jelenti. Ha önnek számítanak az öntöde árak és minőségi terméket szeretne készhez kapni vegye fel velünk a kapcsolatot.

0 Tovább

Precíziós öntés nagy pontossággal

precíziós öntöde vasöntvények gyártása precíziós öntés öntöde

Az öntöde cégünk idén 28 éve alakult meg és már több mint 20 éve folyamatos piaci jelenléttel büszkélkedhet. Nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk szénacél, ötvözött acél, emellett rézből és bronzból készült alkatrészek és szerszámok készítése terén. A precíziós öntés eljárással kevesebb darabszámú és tömegtermékek gyártását is vállalni tudjuk. A precíziós öntöde gyártott termékek súlyhatárai 50 g és 2 kg. Megrendelőink köre igen széles, kapunk vasöntvények gyártása megbízásokat környékbeli cégektől, országos vállalatoktól és külföldi ügyfelektől egyaránt.

0 Tovább

A legjobb precíziós öntöde

vasöntvények gyártása öntöde precíziós öntöde

A precíziós öntöde által vállalt feladatok közé tartozik a különböző alkatrészek és termékek legyártása, az általunk készített termékek megmunkálása, hőkezelési és hegesztéses feladatok elvégzése. Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezünk precíziós öntés területén. Fő szakterületünk az acélöntés és a vasöntvények gyártása. Igyekszünk folyamatos fejlesztéseket végrehajtani az öntöde terén hogy minél jobb kiszolgálást nyújtsunk a vevőinknek.

0 Tovább
12
»

Öntöde, 3D nyomtatás

blogavatar

Öntödék Magyarországon bejegyzések

Utolsó kommentek